+ Salam Ramadhan +


Daripada Abu Hurairah r.a., sabda Rasulullah s.a.w. “Siapa yang berpuasa Ramadhan dengan keimanan dan mengharap redha Allah , akan diampuni 
dosa-dosanya yang terdahulu.”
[Hadith riwayat Al-Bukhari]
 
 
Salam to all readers and beloved client; 

Doa malaikat Jibril menjelang Ramadhan “Ya Allah tolong abaikan puasa ummat Muhammad, apabila sebelum memasuki bulan Ramadhan dia tidak melakukan hal-hal yang berikut: 

* Tidak memohon maaf terlebih dahulu kepada kedua orang tuanya (jika masih ada);
* Tidak bermaafan terlebih dahulu antara suami isteri (jika sudah berkahwin);
* Tidak bermaafan terlebih dahulu dengan orang-orang sekitarnya..

Maka Rasulullah pun mengatakan Amiin sebanyak 3 kali. Dapatkah kita bayangkan, yang berdoa adalah Malaikat dan yang meng-amiin-kan adalah Rasullullah dan para sahabat  dan dilakukan pada hari Jumaat. 

Oleh itu, kami di pengurusan SHATIR HANZALAH ENTERPRISE, terlebih dahulu menyusun sepuluh jari memohon maaf, seandainya kami ada membuat kesilapan, baik yang tidak di sengaja maupun yang di sengaja, semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan khusyuk, diberkati dan dirahmati Allah S.W.T, insyaallah…. semuga puasa kita tahun ini lebih baik drpd tahun yang lepas…Oleh itu, sentiasalah bersangka baik pada semua manusia dan juga ALLAH dalam apa jua keadaan pun… kerana kasih sayang ALLAH  itu Mendahului kemurkaanNya.. Wallahu’alam
 
SHE - peneraju harga pasaran handphone termurah di Malaysia

New Project - Sarang Burung

To all readers and lovely followers;Kami telah membalas emel dan menjawab segala persoalan korang berkaitan handphone, laptop dan aksesori handphone.. korang boleh hubungi pengurusan SHE untuk tindakan susulan dan proses pembelian.. 

Kini, di pengurusan Shatir Hanzalah Enterprise (SHE), kami berusaha mencari peluang dalam ruang yang masih ada untuk mempelbagaikan produk-produk keluaran SHE.. kami giat mencari tanah hutan lapang untuk di jual / di sewa pada harga yang berpatutan di sekitar Kuala Lumpur / Selangor untuk projek Sarang Burung Layang-Layang Shatir Hanzalah Enterprise..✿ p/s : boleh menghubungi pengurusan SHE melalui emel dan sms - Anuar Affandy 012-5750520 atau Shuhada 014-2120708 bagi sebarang lokasi, cadangan dan penambahbaikkan dalam usaha melestarikan khazanah dunia..


Fill the Form

Order Form / Enquiry Form - Borang Tempahan / Pertanyaan
Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Product Name:
Mode of Payment:
Other (please be specific):
Put a website form like this on your site.